Beauty

5 items die je in je herfst make-uptas moet hebben

5 items die je in je herfst make-uptas moet hebben

Herfst is hier! Het seizoen begint officieel pas morgen, maar het weer gedraagt zich er al een aantal weken naar. En dus trekken we niet alleen truien uit de kast, maar zullen we ook veranderingen moeten aanbrengen in onze make-up routine en producten. Dit zijn vijf items die onmisbaar zijn in jouw make-uptasje.

Van matterende en sweat proof producten in de zomer, naar hydraterende en verzorgende make-up voor de gure herfstdagen. We ontkomen niet aan verandering, maar gelukkig zijn wij er om je te helpen. 
 

Hydraterende foundation

In de herfst kies je voor een iets 'zwaardere' foundation, maar niet té zwaar. Misschien heb je nog een beetje een kleur van jouw vakantie en wil je in deze periode vooral een mooie en gezonde glow. Probeer de True Match foundation van L'Oréal Paris. Hiervan zijn maar liefst 20 kleuren beschikbaar, die zo goed bij de natuurlijke huidskleuren passen dat ze één worden met de huid. 


5 items die je in je herfst make-uptas moet hebben

Blush

Blush wordt eigenlijk een beetje vergeten door alle contour en sculpt producten tegenwoordig en ook bronzer in de zomer. Maar onderschat het effect van blush niet en al helemaal niet in de herfst. Wanneer je bleker wordt, is een pop of color precies wat jouw gezicht nodig heeft! 
5 items die je in je herfst make-uptas moet hebben

anti- redness Primer

Met het veranderlijke weer in de herfst - het ene moment is het warm, het volgende moment is het enorm koud - heb je een primer nodig die jouw make-up ondersteunt. De Master Prime Anti-Redness Primer is niet alleen een goede primer, maar hij neutraliseert ook rode plekjes en dat kun je in de herfst goed gebruiken (want: rode neus door verkoudheid of fietstochtjes door de storm). 
5 items die je in je herfst make-uptas moet hebben

Getinte lipbalm

Droge lippen liggen op de loer in de herfst. Zorg voor een goede verzorgdende balsem die je lippen hydrateren en ook gelijk een kleurtje geven! Ben je je blush vergeten? Dan kun je deze Baby Lips Balm & Blush dus ook op je wangen smeren! Handig! 
5 items die je in je herfst make-uptas moet hebben

Waterproof mascara

Dit product gebruikte je in de zomer al, maar mag je nog een seizoen meenemen. Denk aan onverwachte buien en miezer regen en je zult blij zijn dat je waterproof mascara op je wimpers hebt! De Miss Baby Roll waterproof mascara zorgt bovendien ook voor een enorme lift en blijvende krul in je wimpers!

5 items die je in je herfst make-uptas moet hebbenHeb jij deze producten al klaarliggen voor je autumn approved makeup bag?
 

Deel dit artikel
Back to top