Lichaamsverzorging

5 dingen om voor te bereiden voor warmer weer

5 dingen om voor te bereiden voor warmer weer

Als we het weerbericht mogen geloven, tikken we dit weekend bijna twintig graden aan. Hoe fijn is dat vooruitzicht? Ik denk niet dat ik de enige ben als ik zeg dat ik toe ben aan lente. Toch durf ik ook te zeggen dat ik nog niet helemaal voorbereid ben en daarom ga ik nu aan de slag met deze vijf dingen ter voorbereiding op warmer weer!


Heb jij ook nog een winters huidje en liggen er nog voornamelijk truien in je kast? Dan kun jij deze tips óók gebruiken! 


1. Fake tan

Als we op de zon moeten wachten totdat we een kleurtje hebben, dan kunnen we wel fluiten naar ons kleurtje. Geen bleke lente voor ons! Gelukkig zijn er genoeg opties voor een 'kleurtje zonder zon'. Zelfbruiningsdoekjes, -sprays en lotions of een spray tan bij een salon kunnen zorgen voor een mooie egale teint! 
 

2. Work that booty

Word jij ook lichtelijk gestressd van het idee dat je een korte broek of jurkje aanmoet? Laat staan een bikini?! Maak je billen shorts-proof en begin vandaag nog met een billenworkout. Elke dag een paar oefeningen kunnen écht het verschil maken. En als je nu start ben je ook safe voor de zomer! Zoek op Youtube naar booty workout, de keuze is reuze!  


3. Scrubben, scrubben!

Exfolieer jij netje regelmatig je gezicht? Ook de rest van je lichaam zou idealiter één keer per weer geëxfolieert moeten worden. Je huid wordt er niet alleen zachter en mooier van, het is ook het perfecte canvas voor een fake tan!
 

4. Vergeet je haar niet! 

Als het goed is breng je elke dag SPF op je gezicht aan, en wanneer het écht warm wordt ook de rest van je lichaam. Maar bescherm je je haren eigenlijk wel? De zon kan je haar behoorlijk uitdrogen en beschadigen. Ga daarom alvast op zoek naar een goede haarolie met SPF en/of een hoed! 
 

5. Zomergarderobe

Het leukste aan een nieuw seizoen is het shoppen van nieuwe kleding, nietwaar? Maar in plaats van te wachten tot het zomer is, kun je nu alvast beginnen met het opbouwen van je zomergarderobe. Pik hier en daar wat leuke items mee. Zo voorkom je dat je wanneer het ineens mooi weer is, je (kostbare) impulsieve aankopen doet!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top