Beauty

5 bizarre beautygeheimen van Hollywood iconen

5 bizarre beautygeheimen van Hollywood iconen

De beauty trucs van de hedendaagse sterren apart? Dan heb je die van deze Hollywood iconen nog niet gehoord. Van DIY’s tot ‘don’t try this at home’; we hebben hier de vijf meest opvallende voor je opgesomd. Lees je mee?


Gloria Grahame

Gloria Grahame was niet tevreden met haar dunnere onderlip. De oplossing die ze hiervoor bedacht? Het plaatsen van watten tussen haar lip en tanden voor een vollere look. Dat moet awkward situaties opgeleverd hebben tijdens de zoenscenes.

 

Marilyn Monroe

Voor vollere lippen liet Marilyn Monroe haar makeup artist vijf(!) verschillende lipstick tinten aanbrengen. De donkere kleuren werden tegen de buitenste hoek van de lip aangebracht en naar het midden toe een steeds lichtere tint.


Audrey Hepburn

Hoe Audrey Hepburn aan die prachtige bambi wimpers kwam? Door na het aanbrengen van haar mascara de wimpers haartje voor haartje van elkaar te separeren met een pincet. Now that’s what we call dedication! Geen mascaraklonters voor Miss Hepburn.


Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor had haar perzikenhuidje te danken aan het scheren van haar gezicht. Niet heel gek, met een scheermes verwijder je babyharen en dode huidcellen wat zorgt voor een superglad huidje. Bekende beauty vogger Huda Katan heeft het kunstje afgekeken en scheert er tegenwoordig ook flink op los. 


Marlene Dietrich

Om haar jukbeenderen te benadrukken liet Marlene Dietrich een paar kiezen verwijderen. Wie mooi wil zijn…

Ga jij de beauty hacks van de grote der aarde ook uitproberen?

 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top