Lifestyle

4x zo voel je je deze maand super independent!

4x zo voel je je deze maand super independent!

Je onafhankelijk voelen kan oh zo heerlijk zijn en het hoeft ‘m niet eens in hele grote dingen of veranderingen te zitten. Je vindt hieronder 4 kleine tips waardoor jij je super independent gaat voelen!

 

1. Ga in je eentje naar een restaurant

In je eentje eten op een openbare plek kan een beetje eng zijn, maar je hoeft je eigenlijk nergens zorgen over te maken. Girl gotta eat right? Probeer van je eigen gezelschap te genieten en nuttig een lekkere maaltijd in je up in een café of restaurant. Neem eventueel een boek mee of kijk lekker rond naar wat er om je heen gebeurt. Fijne bijkomstigheid; je hoeft met niemand te overleggen over de locatie en je kunt er zo lang blijven als je wilt.

 

2. Schrijf je in voor een cursus

Heb je altijd al op dansles willen gaan? Of willen leren schilderen? Ga ervoor! Als je blijft wachten op het juiste moment, of op iemand die met jou mee wilt gaan, dan gebeurt het waarschijnlijk nooit. Wacht niet langer en doe het nu. Een groot deel van je onafhankelijk voelen komt door dingen in je eentje te doen. 


 

3. Leer vaker nee, maar ook ja, te zeggen

Als je vandaag liever een avond op de bank neerploft en niet met je vrienden op pad gaat, of écht geen zin hebt om naar de gym te gaan, is het best oké om nee te zeggen. Probeer vaker naar jouw gevoel te luisteren en vooral eerlijk naar jezelf te zijn. Dus ja zeggen is ook helemaal niet verkeerd als je wel zin hebt om iets te ondernemen.

4. Zet geld opzij 

Als het jouw grootste droom is om een vakantiehuis in Barcelona te kopen of om op wereldreis te gaan, begin dan nu met sparen. Sparen kost tijd en als je te laat begint gaat er waarschijnlijk niets van die droom terechtkomen. Als je toch eenmaal bezig bent met geld opzij zetten, deze it-bags zijn to die for! Een designertas is ook een legitiem project toch? Oh, en je leest hier een aantal superhandig tips om goed met jouw centen om te gaan.
 

Heb jij nog goede 'feeling independent' tips?


Beeld: framboisefashion.com

Deel dit artikel
Back to top