Beauty

4x Instagram proof make-up tips

4x Instagram proof make-up tips

Instagram: we zijn allemaal een beetje verslaafd aan deze app en we doen er dan ook alles aan om de mooiste plaatjes te posten. Wanneer je er in de spiegel top uit ziet kan dit vaak anders uitpakken op een foto. Je make-up look heeft dan ook invloed op hoe je foto's er uiteindelijk uit ziet. Om je foto's Instagram proof te maken zetten wij een aantal tips voor je op een rijtje. 

 

Bye, Bye pancake

 

Wanneer je je gezicht helemaal afpoedert krijg je vaak een dof gezicht. Dit geeft snel een onnatuurlijke uitstraling: ook wel pancake face genoemd. Een pancake face kun je voorkomen door alleen bepaalde delen van je gezicht af te poederen. Deze delen zijn je voorhoofd, kin, onder ogen en de zij kant van je neus. Say goodbye to the pancake face and hello to beautiful pictures!

Too much brow

 Je kent ze vast wel: de close-up foto’s van de coolste ooglooks. De wenkbrauwen in deze foto’s zijn vaak extra aangezet en bijgetekend. Probeer dit in je selfie niet te doen. Natuurlijk kun je je wenkbrauw bijtekenen, maar probeer het zo natuurlijk mogelijk te houden. Kam ze aan het einde omhoog en je bent ready for the picture!

Again too mutch

Iedereen is dol op highlighter, maar kijk wel uit dat je niet te veel op doet. Wanneer je te veel aanbrengt kan het zijn dat het te veel glimt of dat het zelfs lijkt of je een beetje zweet. Ga niet over de grens en breng het alleen aan op de jukbeenderen, cupidoboog en als je het leuk vindt in de binnenste ooghoeken.

All about the lashes

Als je een selfie maakt wil je natuurlijk dat je ogen op de foto knallen. Hier zorg je voor door je wimpers te krullen en een extra laagje mascara op te doen. Zo zie je er niet moe uit en vallen je ogen nog meer op.

 

Beeld: Instagram, @lorealmakeup

 

Deel dit artikel
Back to top