Lipstick

4x Go-to nude lipsticks + gloss

4x Go-to nude lipsticks + gloss

Waar we ook gaan, we kunnen je verzekeren dat er altijd een lipstick of lip gloss in de kleur nude in onze tas zit. Het is dé perfecte kleur voor wanneer je een kleur op je lippen wilt dragen, zonder dat deze teveel opvalt. Heb jij de perfecte nude lipstick al gevonden?  

Welke nude perfect is voor jou ligt allereerst aan jouw huids- en lipkleur. Heb je een lichte huid met een koele ondertoon? Dan kun je beter kiezen voor een nude met een roze ondertoon. Heb je een warme ondertoon of een donkere huid? Dan staan bruintinten het mooist. Lees hier meer over welke nude bij jouw huidtint past. Daarnaast wil je dat een lipstick fijn aanvoelt en dat is voor iedereen persoonlijk. Mat of glans? Licht of een wat zwaardere formule? En ga zo maar door. 

Voor iedereen is er een perfecte nude

De Color Riche Nude Gold van L'Oréal Paris is een lipstick, maar het heeft de zachte crèmetextuur van een lip gloss. De lipstick glanst ook extra door de gouden glitters in de kleur. Heb je liever een matte nude op je lippen? Dan is de Color Sensational lipstick in Nude Embrace (930) van Maybelline iets voor jou en heb jij een voorkeur voor vloeibare lipsticks die je met een kwastje kunt aanbrengen? Probeer dan eens de comfortabele formule van Color Sensational Vivid Matte Liquid 50 Nude Thrill met een zachte, matte finish. De nieuwe Lip Paint Lacquer Gone with the nude 101 heeft daarentegen een hoogglansfinish en heeft een langhoudende kleurintensiteit.

?


Van links naar rechts
L'Oréal Paris Color Riche - Nude Gold
L'Oréal Paris Lip Paint Lacquer - Gone with the nude 101

Maybelline Color Sensational Matte - 930 Nude Embrace
Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid - 50 Nude Thrill

Deel dit artikel
Back to top