Haarverzorging

4 manieren om jouw knot te dragen deze winter

4 manieren om jouw knot te dragen deze winter

Een knot is één van onze favoriete haarstijlen ever. De topknot, half bun, messy bun... name it, we love it. Het haar zit heerlijk omhoog en uit je gezicht, en -het allerbelangrijkste- het staat leuk! Hoe we de knot ook deze winter gaan rocken? Vier van onze favoriete celebs laten het ons zien!

4x knotjes voor de winter

4 manieren om jouw knotje te dragen deze winter

Kendall Jenner verscheen op de American Music Awards met een klassieke hoge knot en wat stond dit haar goed! De lange pony maakt de look nog mooier. Het haar glanst, maar blijft zacht! Zal ze de Nutri-Gloss Luminizer Gloss spray hebben gebruikt?

4 manieren om jouw knotje te dragen deze winter

AMA's presentatrice Jennifer Lopez gaat ook voor een topknot maar dan zonder pony. Al het haar is strak naar achteren gebonden met een knoopje bovenop haar hoofd. J.Lo kan de ballerinaknot als geen ander hebben, dankzij haar prachtige features. Wil jij make-up zoals J.Lo? Check de Get the look of Jennifer Lopez!

Wil je meer zien van de American Music Awards 2015? Bekijk de winnende beauty looks!

4 manieren om jouw knotje te dragen deze winter

Amber Heard introduceert een nieuwe variant van de knot. Allereerst plaatst ze de knot ietwat scheef om haar hoofd om vervolgens het uiteinde vast te zetten met een clip. De knot is warrig en met hier en daar een schuifje en wat losse plukken. Messy bun next level als je het ons vraagt!


4 manieren om jouw knotje te dragen deze winter

Voor deze laatste knot heb je wel wat hulp nodig, maar wat is 'ie cool. De haarstijl van Karrueche Tran lijkt als twee druppels water op die van Kendall Jenner, vanaf de voorkant dan. Op de achterkant van haar hoofd is het haar vanaf haar nek ingevlochten tot het midden van haar hoofd, waar de vlechten om de knot heen zijn gebonden voor volume en textuur. 

Welke knot ga jij uitproberen?

 

Beeld: Getty 
Deel dit artikel
Back to top