Haarverzorging

3x te gekke post-vakantie knipbeurt inspiratie

3x te gekke post-vakantie knipbeurt inspiratie

Je hebt er tijdens de zomer alles aangedaan om jouw lokken te beschermen tegen de zon, het zeewater en de wind. Maar ondanks alle maskers en speciale haarlotions moet je toch erkennen dat je haar er niet meer zo gezond uitziet als vóór het zomerseizoen. Wij zeggen; de hoogste tijd voor een knipbeurt! Je vindt hieronder te gekke inspiratie!

We weten dat het een beetje eng is, maar beschouw een bezoek aan de kapper als een kans om jouw look een coole upgrade te geven. Zo ga je tenminste fresh het najaar tegemoet en jouw lokken zullen je dankbaar zijn. We weten ook zeker dat de onderstaande kapsels jou doen verlangen naar een nieuw kapsel. Van een pixiecut voor de lef chicks tot een mooie bob, voor ieders wat wils. Misschien kom je weg met slechts een beetje bijpunten; ook voor deze lucky girls hebben we mooi inspiratiemateriaal verzameld.

Note to ourselves

Als je eenmaal naar de kapper bent geweest, dan is het zaak om je haren weer zo gezond mogelijk te houden. Wist je dat jouw voeding hierin een belangrijke rol in speelt? Je leest hier welke producten je voortaan het beste op jouw menu kunt zetten. Maar first things first; eerst genieten van deze haarinspi!

Pixiecut


Lily Colins


Ruby Rose


Miley Cirus

Bob


Jourdan Dunn


Lucy Hale


Lily Collins

Long trim


Kendall Jenner


Rosie Huntington-Whiteley


Olivia Palermo

Welke haircut is jouw favoriet?
 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top