Trendalert × Horloge.nl

3 redenen waarom Daniel Wellington zo populair is

3 redenen waarom Daniel Wellington zo populair is

Dacht je dat het horloge zou uitsterven gezien het feit dat we 24/7 een smartphone in onze handen hebben? Wrong, het horloge is namelijk nog steeds gewild. Wellicht vind je hem om praktische redenen overbodig, maar een anoloog klokje dient natuurlijk ook als een mooi accessoire. Van alle horlogemerken die op de markt zijn, spant er één de kroon: Daniel Wellington. Waarom iedereen zo obsessed is met dit merk? Wij leggen het uit!

Scrol even door je Insta feed en je komt ze geheid tegen om de pols van menig fashionblogger en influencer: de horloges van Daniel Wellington. Een mooi en elegant klokje, dat te herkennen is aan zijn minimalistische design en het DW logo dat subtiel op de horlogekast is aangebracht. Maar wat maakt het Daniel Wellington horloge zo speciaal? 
 

1. Verwisselbaar bandje

Eén van de belangrijkste features waarop Daniel Wellington zich onderscheidt van andere horlogemerken zijn de verwisselbare horlogebanden. Je kunt je bandje dus aanpassen aan je outfit, een speciale gelegenheid of aan je humeur. Zo kun je kiezen voor het oorspronkelijke NATO-band, een gestreepte nylon band, waarmee Daniel Wellington oorspronkelijk op de markt kwam, maar ook voor een klassieke band van leer of een eigentijdse meshband van roestvrijstaal. Je kunt dus eigenlijk iedere dag een ander horloge dragen. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Horloge nl (@horlogenl) op 

2. Tijdloos

De horloges van Daniel Wellington zijn klassiek en minimalistisch en daarmee de perfecte keus. Het elegante klokje heeft een eenvoudig design en is daarmee geschikt voor iedere gelegenheid. Overdag of 's avonds, casual of formeel: het accessoire past eigenlijk altijd bij je outfit. Het is een tijdloos exemplaar dat óók over tien jaar nog met je stijl zal matchen. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Horloge nl (@horlogenl) op

3. Betaalbaar

En dan het goede nieuws: de horloges van Daniel Wellington hebben namelijk hele fijne prijsjes, en dat is wellicht ook wel dé belangrijkste reden van de populairiteit van het horlogemerk. De prijzen varieren van ongeveer 100 tot 170 euro en dan heb je een kwalitatief goed horloge met een luxe uitstraling. Ook leuk: je kunt twinnen met je mannelijke wederhelft, want de horloges van Daniel Wellington zijn unisex en verkrijgbaar in verschilllende formaten.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Horloge nl (@horlogenl) op

 

Wat is jouw favoriete horlogemerk?

 

Beeld: Daniel Wellington
Deel dit artikel
Back to top