Fashion

11x te gekke outfit inspiratie voor oudejaarsavond

11x te gekke outfit inspiratie voor oudejaarsavond

Nog maar een paar dagen tot oudejaarsavond, een avond to dress up. Heb jij je outfit al een week in de kast klaar hangen of begin je misschien een beetje stress te krijgen omdat je nog niks hebt? No worries! Je hebt nog genoeg tijd om een feestoutfit te scoren. Wij hebben hieronder inspiratie voor je verzameld, geheel volgens de laatste trends natuurlijk!

 

Glitterfestijn

Van glitters worden we nu eenmaal vrolijk en we zien het (gelukkig) heel veel. Op de catwalk, in make-up, maar ook in kleding. Het is dus helemaal veroorloofd om 2017 shiny af te sluiten in een glitterjurkje, glitterjumpsuit of een glittertop. Glitters geven je zodra je het aanhebt een sprankelend gevoel. Misschien denk je "ik ga toch geen glitter item aanschaffen voor die ene avond?", maar ook na het feestseizoen kun je glitter nog heel goed dragen om bijvoorbeeld de januarimaand wat leven in te blazen. In 2018 combineer he glitters dus gewoon met casual sneakers! 

 

Een bericht gedeeld door Eva Cliteur (@evelilie) op

 

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

 

 

Suit up

Of pakken alleen voor mannen zijn? Absolutely not. Een jasje met matching broek is toch wel één van de grootste modetrends van 2017. Een pak kan hartstikke chic staan op een feestelijke avond in combinatie met een mooie hak eronder. Heb jij nog een blazer en pantalon in matching kleuren in de kast liggen? Trek het bij elkaar aan en met een kantentop eronder ben je ready to go. 

 

Een bericht gedeeld door FLVW. (@fennleonoor) op

 

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

 

 

Leer en lak

Dit zijn toch wel de materialen van nu. Een lak rokje met een panty eronder en een T-shirt erboven en je bent partyproof. Ben jij geen fan van rokjes? Ga dan voor een leren of lakbroek. Ideaal voor een feestje, want je kunt er goed in dansen en het staat een stuk feestelijker dan een zwarte jeans. Tip: rode lipstick doet het altijd goed bij een zwarte outfit! 

 

Een laatste (budget) tip: heb je geen tijd of geld meer om te shoppen? Breng een bezoekje aan de kast van je vriendin(nen). Zo helpen jullie elkaar aan een semi nieuwe party outfit! 

Happy New Year! 

Deel dit artikel
Back to top