About us

TrendAlert vormt jouw dagelijkse fix aan make-up en beauty nieuws met als doel jou te inspireren en op de hoogte te brengen van de laatste trends.

Daphne
Daphne Hoofdredacteur
 

Daphne is vanaf jongs af aan geobsedeerd door make-up en kleding. Drie jaar was ze toen ze per se net als haar moeder lipstick wilde dragen. Het is ook niet zo gek dat ze tijdens en na haar opleiding Redactie & Mediaproductie aan de slag ging bij verschillende online modeplatformen. Opgeklommen tot senior editor bij Fashionscene.nl en nu hoofdredacteur van TrendAlert, waar ze haar passie voor schrijven en liefde voor beauty & fashion combineert. Daphne is nieuwsgierig naar de laatste trends en de nieuwste producten, en tegelijkertijd trouw aan haar klassiekers. In haar ogen is de wereld een stuk mooier met een ruby red lip!

 

Priscilla
Priscilla Redacteur
 

Tijdens haar opleiding aan Artemis Styling Academie kwam Priscilla erachter dat ze naast kleding ontwerpen niets liever doet dan schrijven. Ze blijkt een natuurtalent, want binnen een jaar heeft ze het voor elkaar gebokst om voor verschillende fashion websites te tikken en nu kunnen we ook op TrendAlert genieten van haar creatieve schrijfkunsten. Priscilla is altijd op de hoogte van de laatste fashion- en beautytrends en ze probeert ze dan ook graag uit. Priscilla durft er anders uit te zien en dat resulteert in de leukste outfits en make-uplooks. Wat is het heerlijk om naar Priscilla te kijken!

                            

 
Nike van de Waal Creative/Concept Director

 

Priscilla
Tess Redacteur
 

Na een internationale carrière bij H&M en drie jaar hoofdredacteur van Fashionscene.nl te zijn geweest, is Tess terug in de marketing & PR. Tess is door haar passie voor make-up en huidverzorging een wandelende beauty encyclopedie, maar ook modetrends gaan niet aan haar voorbij. Daarnaast heeft Tess een grote liefde voor nagellak en nagels, en ze experimenteert er dan ook op los met iedere week een andere kleur, vorm of stijl. Er is geen kleur die ze niet heeft geprobeerd. Maar wat wil je ook met zulke mooie handen en nagels? Op TrendAlert kun je Tess' obsessie met nagellak volgen in de mooiste artikelen.

 

close

Zoeken op de website

close