Fashion

Grote tassen zijn weer in! Zo style je ze

Grote tassen zijn weer in! Zo style je ze

Goed nieuws voor de meiden die altijd veel spulletjes meenemen als ze de deur uitgaan: grote tassen zijn weer helemaal in! Met dit mode-item maak je een statement en dus is het belangrijk dat de outfit helemaal klopt. Dit is hoe je een grote tas kunt stylen.

Ga voor minimalisme

Een grote tas is nogal een statement. We snappen daarom wel dat je deze liever de ster van de show maakt. Je hoeft zeker niet voor een opvallende tas te gaan als het op de kleur of print aankomt. Een grote tas kan ook erg minimalistisch zijn. Combineer deze met een monochromatische outfit of een outfit die bestaat uit neutrale kleuren. 

Of juist voor maximalisme

Ben jij juist geen minimalsit maar een maximalist? Dan is de grote tas natuurlijk een geweldige trend voor jou! Ga voor een tas met een printje of kleur die lekker opvalt of zelfs voor een XL formaat. Deze trend is voor jou niet alleen superleuk maar ook lekker praktisch. Combineer je tas met een aansluitende outfit die net zo excentriek is als jij!

Match je tas met je outfit

Wil je liever dat je tas mooi samensmelt met je outfit? Dat snappen wij ook helemaal. Ga voor een monochromatische outfit en een matchende tas. Voor een meer neutrale look kun je gaan voor neutrale kleuren of bijvoorbeeld zwart. Wil je toch voor een meer gedurfde outfit gaan? Dan kun je ook voor een monochromatische outfit gaan in een wat feller kleurtje zoals rood, groen of roze.

Laat de tas voor zichzelf spreken

Oké, we hebben het nu gehad over hoe je je grote tas kan laten aansluiten bij je outfit, maar wat nou als je dat helemaal niet wil? Dan kan je ook ervoor kiezen om je tas de ster van de show te maken. Kies voor een tas waarmee je echt een statement wil maken. Maak je outfits iets rustiger zodat je tas alle aandacht krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een monochromatische outfit met een tas die er helemaal uitspringt. Een zwarte outfit met een roze tas bijvoorbeeld!

Match de tas met je accessoires

Een van de oudste fashion tips die we kennen is: match je tas met de rest van je accessoires! Ga bijvoorbeeld voor een tas met gouden details en combineer deze met gouden sieraden of een riem met een gouden gesp. De opties zijn eindeloos en je kan op deze manier super veel leuke combinaties maken.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top