Fashion

Enkelbandjes zijn terug: zo style je ze

Enkelbandjes zijn terug: zo style je ze

Enkelbandjes zijn dé accessoire van de zomer! Het is een sieraadje dat je vaak koopt als je op vakantie bent bijvoorbeeld, maar daarbuiten werd het niet veel gedragen. Tot nu! Enkelbandjes zijn helemaal in. Zo style je ze.

Zo style je enkelbandjes

Enkelbandjes gaan samen met vrijwel iedere zomerse outfit. Je kunt ze dragen onder je favoriete jurkjes en rokjes, maar ook onder jeans of korte broekjes. Op het gebied van schoenen, kun je het beste gaan voor schoenen die je enkels niet bedekken. Ga bijvoorbeeld voor sneakers, sandalen of muiltjes. Voor in de zomer gaan ze natuurlijk ook goed samen met slippers. Je kan ook nog een stapje verder gaan en je schoenen laten matchen met je enkelbandjes! Ga in ieder geval voor schoenen die op geen enkele manier je enkel bedekken. Op deze manier geef je je enkelbandje alle ruimte om te shinen. Wat je wel kunt doen om de look iets unieker te maken, is de enkelbandjes combineren met modieuze sokken. Ga bijvoorbeeld voor sokken met een leuk kleurtje of printje dat mooi samengaat met je enkelbandje. Enkelbandjes zijn dus geschikt voor iedere outfit. Je kan ze op een casual manier dragen, maar ze zijn jullie ook heel mooi en elegant en gaan daardoor goed samen met een chique jurk of rok. Match je sieraden met je enkelbandje door bijvoorbeeld een ketting of armband te dragen van hetzelfde materiaal, of match je oorbellen of ringen met je enkelbandje.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten enkelbandjes om uit te kiezen. Je hebt de meer zomerse designs met schelpjes maar je hebt ook enkelbandjes met edelsteentjes en zilveren of gouden decoraties. Je kan ervoor kiezen om één bandje tegelijk te dragen, maar je kunt er ook een paar combineren. Zo kun je er bijvoorbeeld twee, drie of zelfs vier om je enkel dragen. Dit is de perfecte accessoire om te dragen tijdens een dinertje tijdens je vakantie of voor tijdens een fotoshoot op het strand. 

Onze favorieten

Ben jij nog op zoek naar jouw perfecte enkelbandje voor deze zomer? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje! Draag ze samen of laat ze op zichzelf de show stelen!

Pernille Corydon enkelbandje van zilver

Pernille Corydon Ocean Hope enkelbandje van zilver - €58,10

Boohoo Organic Pearl Anklet

Boohoo Organic Pearl Anklet - €4,-

Ania Haie Enkelbandje zilver

Ania Haie Enkelbandje Zilver 925 - €58,99

Boohoo Dubbel Enkelkettinkje met hartjes

Boohoo Dubbel Enkelkettinkje Met Hartjes - €5,-
Bron: Byrdie
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top