Lifestyle

Sprookje is over: acteurskoppel Sofía Vergara en Joe Manganiello na zeven jaar uit elkaar

Sprookje is over: acteurskoppel Sofía Vergara en Joe Manganiello na zeven jaar uit elkaar

Tja, in de liefde gaat het niet altijd meteen goed. Al leek het huwelijk van acteurs Sofía Vergara en Joe Manganiello goed stand te houden. Alles ging ook vrij snel en ze waren inmiddels alweer zeven jaar getrouwd. Maar helaas is nu een einde gekomen aan het huwelijk: Sofia en Joe zijn uit elkaar. Dat melden ze maandag in een statement, al gingen een week geleden al geruchten rond door een paar opvallende Instagramposts.

Sofía Vergara en Joe Manganiello gaan scheiden

De kans is groot dat je Sofía Vergara en Joe Manganiello weleens voorbij hebt zien komen. Zeven jaar lang waren ze namelijk één van de bekendste koppels in celebrityland en in ieder geval een bekend acteurskoppel. Zo kun je Sofía herkennen van haar rol als Gloria in de populaire tv-serie Modern Family. Joe is vooral bekend door de serie True Blood, maar waarschijnlijk ook de film Magic Mike XXL. Ooit hebben de twee elkaar leren kennen tijdens het White House Correspondents' dinner, waar Joe werd betrapt op het kijken naar Sofia's billen. Ha! Daarna is het vrij snel gegaan en zijn ze na zo'n half jaar getrouwd. Wauw. Blijkbaar was het liefde op het eerste gezicht, maar helaas dus niet voor altijd.

In een statement op Page Six maakt het echtpaar nu namelijk bekend, dat ze gaan scheiden. "We hebben de moeilijke beslissing genomen om te scheiden," zeggen ze gezamenlijk. "Als twee mensen die veel van elkaar houden en om elkaar geven, vragen we beleefd om respect voor onze privacy op dit moment terwijl we deze nieuwe fase van ons leven doormaken."

Geruchten door Instagramposts

Hoewel Sofía en Joe de scheiding van hun huwelijk nu pas bekend hebben gemaakt, hadden volgers een week geleden al zo'n vaag vermoeden. Toen verschenen er namelijk twee Instagramposts van beide acteurs en hierin zagen we onder meer geen trouwring bij Sofía. Huh? Ook vroegen mensen zich af waar Joe was, die nergens te bekennen was op de foto's. Hij was daarnaast ook niet te zien in de video van Sofía, die zich in ieder geval wel goed vermaakte op haar verjaardag. Joe had haar overigens wel gefeliciteerd via een Instagrampost, maar ook dit bericht riep vraagtekens op. Zo was de tekst nogal droog. De romantiek ontbrak enorm in het onderschrift en Joe noemde zijn vrouw gewoon 'Sofía'. Achteraf gezien lijkt dit wel logisch, omdat ze dus waarschijnlijk al uit elkaar waren op dat moment. Sad!

Uit elkaar gegroeid

Volgens een insider groeiden Sofía en Joe inderdaad al een tijdje uit elkaar. "Ze nemen wat afstand van elkaar om over hun toekomst na te denken," zegt ze tegen Page Six. De twee zijn vorige maand voor het laatst gespot. Toen bezocht Sofía Joe op de set van zijn nieuwste film Nonnas. Zijn drukke acteersleven werd ook als excuus gebruikt voor zijn afwezigheid op Sofía haar verjaardag, vertelt een andere insider. Alleen werd het wel een nogal slap excuus, zodra er dingen naar buiten kwamen over acteursstakingen. "Toen de acteursstaking eenmaal begon, had hij op de eerste vlucht kunnen zitten... en dat zat hij overduidelijk niet," vertelt de bron. "Dus nu probeert niemand die bij haar is zelfs maar te doen alsof het niet voorbij is. Het is voorbij. It's done."

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top