Lifestyle

Smarty: deze sterrenbeelden hebben een heel goed geheugen

Smarty: deze sterrenbeelden hebben een heel goed geheugen

Ben jij die persoon die altijd zegt: "Omg, weet je nog toen...", en eigenlijk álles van een minuut geleden tot twintig jaar terug nog precies weet? Grote kans dat je een van deze sterrenbeelden hebt dan, want zij zijn echte smarty pants, die een heel goed geheugen hebben...

Stier

Verhalen vertellen kan de Stier als de beste, mede dankzij de mega geheugenkaart die in haar brein zit. Dit teken vertelt alles tot in details en the people love it. Iedereen kan uren naar de Stier luisteren omdat ze echt álles nog weet. Dingen onthouden voor toetsen en dergelijke is dan weer niet haar sterkste kant, omdat ze tijdens het leren wel snel wordt afgeleid.

Kreeft

Kreeften zijn nostalgische tekens en dat uit zich ook in hun geheugen. Ze weten alles nog van vroeger en kletsen er het liefst 24/7 over. Ook in relaties - van begin tot eind - weet de Kreeft nog alles, omdat ze later gewoon graag nog eens terugdenkt aan deze goede tijden.

Tweelingen

Ook de Tweelingen zie je niet snel iets vergeten. Je kunt bijna zeggen dat ze een fotografisch geheugen heeft. Dit teken let vooral op details en je zult haar de gekste dingen horen zeggen. Dingen, waar je zelf nooit op gelet zou hebben. Kan af en toe nog eens goed van pas komen!

Vissen

Vissen zijn heel empatische tekens en houden altijd rekening met andermans gevoel. Dit is dan ook de reden dat ze iedereens karaktertrekken goed kent en dus ook niet zal vergeten. Met iedereen gaat de Vissen anders om, omdat iedereen graag anders behandelt wil worden. Voor velen is dat geen doen, maar voor dit sterrenbeeld is het haar eerste instinct. Verjaardagen vergeten, bijvoorbeeld? Dat zit er voor de Vissen niet bij.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top