Fashion

Balenciaga maakt van een chipszak een fashion bag (en dat wil je even zien)

Balenciaga maakt van een chipszak een fashion bag (en dat wil je even zien)

Balenciaga kennen we allemaal van de stijlvolle, maar toch wel overpriced schoenen. Tijdens de presentatie van de Winter 22-collectie van showden de modellen onlangs niet alleen kleding, maar ook diverse haute couture items. En nu is het weer tijd voor een nieuwe ludieke actie. Een chipszak als handtas welteverstaan.

Balenciaga komt met chipszakken als handtas

Balenciaga weet zichzelf elke keer weer te overtreffen met nogal bijzondere ontwerpen. Zo kwam het merk afgelopen zomer met een afgetrapte sneaker die eruit ziet alsof je er al een maand op hebt staan festivallen. Ook het nieuwste tassenontwerp is er eentje die de gemoederen weer flink bezig houdt. Ze hebben namelijk een chipszak omgetoverd tot fashion item. Ja: wij moesten er ook even van bijkomen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lay's (@lays)

Potato Chip Bag van Balenciaga

De Potato Chip Bag was met recht het opvallendste item dat op de catwalk tijdens Paris Fashion Week te zien was. De tas was onderdeel van de lente- en zomercollectie van Balenciaga. De Lays-zak is door Balenciaga vernieuwd en van kalfsleer gemaakt. Ook zit er aan de bovenkant een ritssluiting. Kost dat? De prijs is nog niet bekend gemaakt, maar de kans is groot dat je er je portemonnee voor mag trekken. Een gemiddelde handtas van Balenciaga begint bij 3000 euro. Ideetje voor jou? 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top