Fashion

Met deze 10 Days items geef jij je garderobe een zomerse én fashionable update

Met deze 10 Days items geef jij je garderobe een zomerse én fashionable update

De lente is begonnen en dankzij het mooie weer van afgelopen dagen kun je wel zeggen dat we een goede aftrap hebben gehad van het voorjaar! Hoog tijd om je garderobe een update te geven om tijdens het warme weer fashionable te kunnen verschijnen. Maar welke items staan nu garant voor een 'lekker weer vibe'? Wij namen de mogelijkheden even onder de loep!

1. Het perfecte jurkje

Dit item is natuurlijk niet te missen in de voorjaarsgarderobe. Het is lekker luchtig, je benen zijn vrij en de mogelijkheden zijn eindeloos. Terwijl we vroeger vaak voor exemplaren boven de knie gingen, is anno 2019 de langere jurk heel fashionable. Met een leuk printje krijg je helemaal een zomers gevoel. Zijn frivole jurken niet echt jouw ding? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij het merk 10 days. Dit merk van Nederlandse bodem is onder andere te shoppen bij Jeroen Beekman. Zij hebben exemplaren die lekker minimalistisch zijn en niet zo opvallend. Zo kun je ook lekker met de benen bloot en je toch comfortabel voelen. 

2. De altijd goed rok

De mogelijkheden qua rokken zijn net zo eindeloos als qua jurken. De plooirok doet het goed dit seizoen terwijl je met de slip skirt, die vorig jaar enorm populair was, ook nog steeds hoge ogen gooit. Combineer deze twee type rokken gewoon met een simpel t-shirtje en een paar fijne sandalen en je zomerse look is af. Ga je liever voor een korter exemplaar? Dan is de denim rok die een beetje wijd uitloopt een goede variant. Hier kun je een wat opvallendere top op dragen. 

3. De korte broek die op jouw lijf geschreven is

Denim hotpants, je houdt ervan of je haat ze. Als je in het bezit bent van een mooi stel benen dan kun je er eigenlijk niet de fout mee ingaan. Onze favoriet is en blijft toch wel een vintage (look) Levi's 501 die op de perfecte lengte afgeknipt is. Ben je wat minder zelfverzekerd? Dan is het wielrenbroekje misschien iets voor jou. Kim Kardashian is al jaren fan en nu lijkt het opvallende item ook de harten van meer mainstream modeliefhebbers te overwinnen. En jij, durf jij het aan?

4. Comfortabele én mooie sandalen

Tijdens de warme dagen is wat bloter kleden wel fijn en zeker als het op de voeten aankomt. Opgesloten zitten in warme schoenen is niet prettig dus een paar mooie sandalen zijn niet te misschien in jouw voorjaarsgarderobe. Simpele exemplaren met een enkele band die net achter de tenen vallen, zijn altijd goed maar kijk ook eens naar andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een klein hakje, zodat het lopen nog wel comfortabel blijft, en opvallendere materialen en versiersels zoals studs en slangenleer. 

5. Mouwloze tops zijn altijd goed

Laat die oksels maar lekker vrij zodat ze goed kunnen luchten. De mouwloze top is ideaal om te dragen tijdens het warme weer. Een simpele top met dunne bandjes is altijd goed maar probeer eens te kijken naar alternatieven. Wij spotten onder andere een variant met gespjes op de banden met schildpaddenmotief, een top met een rand met golfjes en een model dat een vierkante hals heeft in plaats van een ronde. 

6. Zomerse accessoires anno 2019

Een rieten tas op je arm, sieraden met schelpen om je hals en in je oren, een shawltje in het haar en de zomer kan beginnen! Met leuke accessoires kun je een look écht afmaken. Sla deze dan ook vooral niet over!

Beeld: Photo by Tamara Bellis on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top