Fashion

Zien: bewonder nu al de nieuwste H&M Studio collectie voordat het op de catwalk verschijnt

Vandaag gaan de modeweken weer van start: New York trapt traditiegetrouw af, waarna Londen en Milaan volgen. Tot slot zullen in Parijs de nieuwste najaarscollecties getoond worden. Ook H&M zal haar nieuwste Studio collectie (die voor dit voorjaar) presenteren en wel in het Musée des Arts Décoratifs.

Het is een 'see now buy now'-collectie, wat betekent dat je na de show direct de stukken kunt kopen. Kun je niet wachten en wil je nu al de items bewonderen? Dat kan! Wij kunnen je een preview geven dankzij het lookbook dat H&M met ons deelde.

Inspiratie voor de kleding werd gehaald uit Japans minimalistisch design dat gecombineerd werd met grafische vormen. Leuk is dat H&M een nieuwe tentoonstelling, die gaat over 150 jaar culturele uitwisseling tussen Frankrijk en Japan, in het Musée des Arts Décoratifs (sowieso een must go museum als je in Parijs bent) sponsort die later dit jaar zal openen.

Bekijk hieronder de lookbook-beelden van de H&M Studio SS18 collectie waarin onder andere de twee Nederlandse modellen Saskia de Brauw en Julia Bergshoeff schitteren. De collectie is vanaf 28 februari te shoppen op hm.com en op 1 maart in de winkels.

Beeld: H&M

Deel dit artikel
Back to top