Fashion

Oei! Hier gaat Kylie Jenner niet blij mee zijn

De Kardashians en Jenners schudden de ene na de samenwerking uit hun veelzijdige mouwtje. Van cosmetica lijnen tot iets minder voor de hand liggende co-labs zoals deze. Kylie Jenner heeft namelijk haar creatieve handen ineengesloten met Arthur George, maar of ze daar bij nader inzien nu zo blij mee zal zijn?

Het label Arthur George is van grote broer Robert Kardashian en hoewel de strijdbijl tussen de twee begraven zou zijn, lijkt dit nogal een steek onder water. De halfbroer van de jongste Jenner, die een label van unieke sokken op het internet verkoopt, plaatste in samenwerking met Kylie een aantal illustraties van haar hoofd op een witte sportsok. Maar dat pakte helaas voor Miss Jenner niet zo goed uit.

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

De 19-jarige Kylie is door haar broer en zijn label Arthur George neergezet als een soort Muppet en ergens vragen wij ons af of Kylie deze illustratie heeft goedgekeurd voor deze op de witte sportsokken werd gedrukt. Andere ontwerpen uit de samenwerking zijn die van een middelvingerprint en een roze sportstreep met de tekst I Love Lipkits’. Classy.

De sokken zijn verkrijgbaar via kyliejennershop.com.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top