Fashion

Kristen Stewart zal het gezicht van de nieuwe Chanel Gabrielle parfum zijn

Actrice Kristen Stewart is al de brand ambassador van Chanel sinds 2013, en kan nu weer een grote campagne op haar naam zetten. Ze zal namelijk het gezicht worden voor Chanel’s allernieuwste parfum genaamd Gabrielle.

Natuurlijk verbaast ons dit niet, aangezien de 27-jarige brunette al het gezicht was van de Métiers d'Art collectie en al enige tijd de muze is van Karl Lagerfeld. Ook poseerde Kristen voor make-up campagnes en straalt ze op dit moment in de reclames voor Chanel’s Gabrielle handtassen. 

Kristen Stewart is een bezig bijtje en heeft de volgende campagne van het Franse modehuis dus ook in de wacht gesleept. De campagne van de Chanel Gabrielle parfum, de eerste nieuwe geurlijn van het modehuis in 15 jaar, zal in september overal te zien zijn en zal bestaan uit zowel foto’s, die geschoten zijn door Karim Sadli, als een korte film.

De geur is gecreëerd door Chanel’s head perfumer Olivier Polge en wordt beschreven als abstract floral. Gabrielle van Chanel is vanaf dit najaar te koop.

Kristen Stewart voor Chanel's Gabrielle parfum

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top