Beauty

UPDATE: KIKO Milano is jarig en komen met hun tweede traktatie

KIKO Milano is jarig! Het geliefde Italiaanse merk opende 20 jaar geleden voor het eerst haar deuren in de Fiorucci store in Milaan. In de 20 jaar die volgden heeft KIKO meer dan 1000 filialen in ruim 20 landen geopend en het merk veroverde de beautymarkt met haar speciale kleuren, designs, en de ‘’gezonde dosis fun.’’ En wie jarig is, trakteert.

De eerste capsule collectie die in samenwerking was met Super Duper Handmade Hats kwam afgelopen maand uit en nu is er opnieuw een capsule uitgebracht met een jonge en getalenteerde designer uit Italië, zoals dat voor alle capsules zal gelden. Fashion Designers Leitmotiv ontwierpen samen met KIKO een zomerse, tropische, bloemige en kleurrijke lijn met de treffende naam Tropic Heat.

De collectie bestaat uit verschillende, heerlijke make-upjes voor die warme zomerdagen en één ding kunnen we wel stellen, Leitmotiv sure loves colour! Met extreem kleurrijke eyeliners, lipsticks en genoeg producten voor die uitgeruste, glowy look die iedereen wil deze zomer. Wat kunnen we gaan verwachten van de tweede capsule van dit jaar?

Primer&Fixer Spray
Deze geparfumeerde, bloemige spray is de perfecte basis voor je make-up. Met een heerlijke glans erin krijg je een natural, en je make-up blijft ook nog eens langer zitten! De spray verfrist en is in drie geuren te verkrijgen. 

Highlighter
Deze highlighting gel is perfect voor het stroben van je gezicht. De gel heeft een beetje een silly putty achtige textuur en smelt samen met je huid vanaf het moment dat je het op je gezicht aanbrengt. Het resultaat? Een natuurlijke, zomerse glow. De gel is verkrijgbaar in twee tinten. 

Lips&Cheeks
De capsule bevat een stick die te gebruiken is voor op je lippen, maar ook op je wangen. Een lipstick en blush in één, wel zo handig voor op vakantie. De textuur wordt vloeibaar en glad zodra de stick in aanraking komt met de huid en hij is in drie verschillende kleuren en geuren verkrijgbaar.

Eye Marker
De zogeheten ''Eye Markers'' uit de collectie zijn net viltstiften voor op je oogleden. In vier kleurrijke tinten kun jij je oogleden voorzien van een dikke of dunne lijn. Door de speciale tip is dit namelijk mega makkelijk.

Face Brush
Deze zachte kwast is perfect voor al je gezichtspoeders en ziet er gezellig uit op je make-uptafel.

Ook in de collectie: Pochette, Dewy Stick en Eye Mask
De Dewy Stick uit de collectie zorgt voor een heerlijk dewy huidje. Nu klinkt dit een beetje raar, maar de wet look voor het gezicht is dé trend van deze zomer. De formule is niet vet en ruikt heerlijk.

Het oogmasker kun je in de koelkast bewaren om op extra warme dagen je ogen verkoeling te geven, en het prachtige en kleurrijke tasje is natuurlijk perfect voor het bewaren van al je Tropic Heat producten.

De collectie is vanaf nu te verkrijgen op de website van KIKO Milano en zoals we dat van KIKO gewend zijn, is alles heerlijk budget. Happy summer!

 

Deel dit artikel
Back to top