Beauty

Blake Lively’s make-up artist verklapt zijn geheimen en het klinkt heel simpel

Hoewel de naam van make-up artiest Kristofer Bucker misschien niet bekend klinkt in de oren, zorgt hij er altijd voor dat celebrities zoals Blake Lively, Mariah Carey en Kate Beckinsale met een flawless make-up look op de rode loper verschijnen. Eindelijk deelt Kristofer zijn simpele geheimen voor een sun kissed huidje en dramatic lippen zoals deze sterren.

Blake Lively wordt meestal gespot in een simpele maar o zo prachtige make-up look. Zowel tijdens de Michael Kors show, de première van The Age of Adaline en de Golden Globes viel er een kleine detail op aan haar make-up look.

De blondine was tijdens deze drie gelegenheden te zien met een nude kleurtje op de lippen in combinatie met een opvallende eye look. Als we de foto’s moeten geloven, is Blake blijkbaar obsessed met nude kleurtjes.

 

Yesterday with Blake Lively ...she's so gorge even in that awful overhead lighting. #goldenglobes ❤

Een bericht dat is gedeeld door @kristoferbuckle op

In een interview met E! News vertelt de make-up artist van Blake met welke hack hij haar make-up look creëert. En het is eigenlijk best simpel. Volgens Kristofer gaat het vooral om balans.“If we're going for more of an eye look, I select a flattering color that isn't too deep or distracting. If we go with less on the eye, I'll select a bright or deep shade lip, and sometimes I select a color in between when a natural, balanced look is desired,” vertelt Kristofer.

Bedankt Kristofer! 

Beeld: Getty 

Deel dit artikel
Back to top