Fashion

Alice Dellal nieuwe gezicht Chanel?

Alice Dellal wordt het nieuwe gezicht van de Chanel tassencampagne. Tenminste als we de geruchten mogen geloven. Hoewel Chanel de roddel nog niet heeft bevestigd, is wel bekend dat Alice Dellal de nieuwe muze van KarlLagerfeld is. De aanname dat Lagerfeld de rockchick graag voor zijn lens wilt hebben, is dus zo gek nog niet.

 

Muze

Karl Lagerfeld staat bekend om zijn uiteenlopende keuzes wat betreft het gezicht van de Chanel campagnes. Met rockchick Alice Dellal als vervanger van het ‘Amerikaanse droommeisje’ Blake Lively, slaat Karl Lagerfeld weer een compleet nieuwe weg in. Alice Dellal, Brits model en drummer in de band Thrush Metal, staat bekend om haar half geschoren hoofd en rock-‘n-roll, punk look. Eerdere namen die in de Chanel campagne mochten schitteren zijn Jerry Hall, Diana Kruger, Lily Allen en Vanessa Paradis.

Alice Dellal

Alice Dellal

In een editorial door Fabio Bartlet in Vogue Brazil.

Alice Dellal

De opvallende verschijning is het resultaat van een mix van een Braziliaanse model als moeder en een Britse vader. Vanwege het scheiden en hertrouwen van haar ouders groeide ze deels in Brazilië en deels in Groot-Brittannië op. Alice Dellal maakt deel uit van de vierkoppige damesband Thrush Metal en is met haar beroemde punk-rock look ook de muze van fotograaf Mario Testino. In 2008 was Alice bovendien het gezicht van Mango.

Alice Dellal

Alice Dellal voor Mango.

Wat vind jij van het mogelijk nieuwe gezicht van Chanel?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top