Fashion

Ticket voor het Met Gala?

Helaas - een echt ticket hebben we niet voor jullie in de aanbieding, maar we hebben wel ander heel goed nieuws. Het Met Gala is namelijk dit jaar voor het eerst ooit live te volgen! Dus op die manier is het toch nog een beetje alsof je erbij bent. Al helemaal als je lekker in je mooiste jurk ervoor gaat zitten!

Hoewel het historisch gezien het hottest en meest onmogelijk te verkrijgen ticket ever is, is het Costume Institute Benefit in het Metropolitan Museum of Art dit jaar toch nog enigzins toegankelijk. Want voor het eerst ooit streamen ze online live de rode loper op maandag 7 mei.

metgala

Het jaarlijkse event wordt gepresenteerd door Elettra Wiedemann en Vogue's William Norwich en zal live-interviews bevatten met Carey Mulligan, Miuccia Prada, en Anna Wintour. Ook andere beroemdheden uit de mode, film, sport en zakenwereld (denk aan Gisele en Tom, Rihanna, en Sarah Jessica Parker) zullen aan het woord komen.

metgala

De beeldschone Elettra Wiedemann

Wie op een actievere manier wil deelnemen aan het event kan zijn of haar vragen stellen via Twitter (#metquestions). Wiedemann en Norwich zullen 5 van deze vragen stellen aan de aanwezige celebs. Dus wie weet is dat wel jouw vraag! Vergeet ook niet de celeb Facebook pagina te volgen voor inside scoops op de voorbereidingen van alle aanwezige celebs.

Ook handig om te volgen: het Met Twitter account en hun eigen Facebook pagina.

Gaan jullie live het Met Gala volgen?

PS: Het vind plaats rond middernacht!

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top