Fashion

Slikken kreng! Duiven aan de pil

Het is nu ongeveer zo’n 4 jaar geleden dat een vriendin van me (tijdens het uitblazen van de kaarsjes op haar verjaardagstaart) wenste dat alle duiven dood zouden gaan! Dat ging mij eigenlijk net iets te ver, maar goor vind ik de vaak een potige beesten wel! Gelukkig komt GroenLinks nu met een idee waar de partij van de dieren ook blij mee kunnen zijn, alle duiven gaan gewoon aan de pil.

GroenLinks-raadslid Arno Bonte stelde voor om op vier plekken in de binnenstad duiventillen neer te zetten. En in het voer in de tillen zal er een of ander anticonceptiemiddel verwerkt worden. De duiven zouden echter wel zo’n 4 kilo van het anticonceptiezaad moeten vreten om onvruchtbaar te worden, en geen idee of de beesten zoveel eten. Hopelijk worden het geen opgefokte bolle (lees: look like KFC chickens) beesten.

Hopelijk krijgen de beesten geen last van hormoonstoornissen, ik wordt gek als er een valse teef op mijn hoofd schijt! Wat vinden jullie er nou van? Moeten ze nou aan het anticonceptiezaad, moeten ze afgemaakt worden of zal de natuur zijn werk wel gaan doen?

Peace!

Deel dit artikel
Back to top